torsdag 31. mars 2011

DEKORERING AV EGG


Ser at en del bloggere er i gang med påskeforberedelsene nå.
Tenkte derfor jeg skulle bidra med ett egg jeg lagde i fjor.
Først så grunnet jeg hele pappegget med hvit maling og lot det tørke. Deretter limte jeg på diverse tekstark (gamle salmebokark er flott å  bruke, synes jeg, om du har en til overs ;-) Tynne ark som er lett å lime på) og til slutt en serviett jeg synes er riktig søt; et koselig engelmotiv. Jeg avsluttet med å  male over hele egget med decopagelim for da tåler det litt mer og holder seg pent lenger.

Jeg kunne godt pyntet egget med fine blonder/fjær/knapper el lignende, - noe jeg har gjort med andre egg jeg har laget- men i dette tilfellet synes jeg selve motivet er nok pynt.
Og så ble det litt mer "tidløst", dvs ikke bare et påskeegg...
- Har du laget noe fint til påske?
- Kanskje du har noen gode ideer å dele?

Ha en riktig fin ettermiddag.
Håper solen titter frem også hos deg i dag ;-))
klem Tove

tirsdag 22. mars 2011

Vitamininnsprøytning

Sterke farger er rene energibomber. Masse energi, livskraft.
Orange er ikke akkurat min interiør-favorittfarge nr. 1, men du som den fargen "tar rommet"!
Jeg kan ikke annet enn bli glad av den fargen; en liten "dæsj" orange og humøret stiger betraktelig.
I såkalt minimalistiske hjem kan denne vitaminbomben være prikken over I-en, det lille ekstra som gjør hele forskjellen......
Alle trenger vi vitaminer,-  i små doser ;-))





















Ha en riktig god dag hvor enn du er,
klem Tove

mandag 21. mars 2011

Selv om været i dag ikke akkurat innbyr til uteaktiviteter av noe slag ( det striregner her i dag ;-(( naturen vaskes og gjøres klar til forhåpentligvis mange og solrike dager fremover...;- ) og det nok ennå er et par måneder og vel så det til stien langs elva er like frodig og grønn som på dette bildet, bare VET jeg at s-n-a-r-t er vi der...
Tida går så utrolig fort, det er som om dagene og ukene flyr av gårde. Av og til skulle jeg ønske det var mulig å gi våren en "time out" /sette på håndbrekket litt og strekke ut tiden i det lengste, men det er jo ikke mulig.
Derfor desto mer viktig å leve i nuet og nyte dagene som kommer,- sol eller regn. It doesn`t matter. De kommer jo aldri tilbake....




Jeg gleder meg kjempemasse til å spasere langs elvepromenaden igjen med min kjære, under løvtunge grener stanse opp og lytte til fuglesangen og bare nyte alle vår-duftene... Til og med lukta av møkk spredt på åkeren har sin sjarm om våren, synes jeg... - kanskje fordi jeg er født på landet og er en landsens jente??? (Min bedre halvdel er ikke enig med meg, han kan ikke fordra møkklukta, men så er han en ekte bygutt også han da ;-))
Men i dag vil jeg bare kose meg innendørs.
Denne dagen kommer aldri i reprise.....
Nyt dagen du også!

mandag 14. mars 2011

Hei,
riktig koselig å våkne opp til en solfylt dag igjen, - selv om gradestokken med all tydelighet viser at det ennå ikke er noen "vårløsning" ute.
Det er fortsatt like deilig å fyre opp i peisovnen fra morgenen av. Koselig er det også med levende lys.....disse to englene mine får være lyspunkt denne mandagen ( Beklager bildekvaliteten... ble mørkt ser jeg)
Ha en fortsatt fin mandag ;-))
Tove
Posted by Picasa

lørdag 12. mars 2011

Time for tea

Innom en snartur for å ønske god lørdagskveld.
Skikkelig ruskevær her i dag med sluddbyger og mye vind. Da er det ekstra hyggelig å krype opp i sofakroken og kose seg  med en god kopp varm te og ei fin bok.
På den lokale innvandrerbutikken selger de en kjempegod te som jeg starter dagen med hver eneste morgen; ingefærte (Gingen, 100% Instant Ginger drink)
Den er bare så nydelig. Finnes to typer av den; med eller uten sukker, og i tillegg en søt variant som er skikkelig sterk ( og da mener jeg s-k-i-k-k-e-l-i-g...) - den river "litt" og det liker jeg!
Jeg bruker som oftest den typen uten sukker, men så har jeg oppi en liten dæsj flytende akasie honning i stedet - og en melkeskvett for å runde den av litt. Det gjør susen!!! Dette er en te som jeg virkelig anbefaler deg å prøve. Den gjør utrolig godt  - og spesielt på vinterstid.
Man blir så varm og god inni seg ;-)
Ha en trivelig lørdagskveld hvor enn du er.
T ;-)ve

onsdag 9. mars 2011


Posted by Picasa

Ny start = restart ;-)

Kanskje på tide å lage et lite innlegg, - kan vel kalle det en ny start eller en restart på bloggen?  Det er jo mange måneder siden de to forrige innleggene ble laget (!) så det ble ikke akkurat noen pangstart på bloggingen ;-))
Skriver i dag den 9. mars og det er svært så vårlig ute om dagen; snøsmelting og en sol som klatrer stadig høyere opp på himmelen. Herlig! Våren er uten tvil min favorittårstid og jeg gleder meg enormt til dagene som ligger foran. Det er bare helt fantastisk å se naturen "våkne til liv". Jeg har så smått begynt tenke på/ planlegge hva som skal såes/kjøpes og plantes i kasser og bed når den tid kommer.... Noen favoritter og gjengangere som bare MÅ være med er det jo selvsagt, slik som småblomstrede stemor i blå/lilla/hvite-nyanser. De er sååå nydelig og hører definitivt med i min vår-hage. En sinkbalje eller to full av stemor får smilet frem hos meg. Enkle gleder ;-)
Har du noen "bare må ha det"- favorittblomster?